fbpx

Betala med Klarna

Betala med Klarna

Köp nu. Betala senare med Klarna.

Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala för utbildningar och träningsmaterial. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.


Så här fungerar det:

Steg 1

Anmäl dig till önskad utbildning.

Steg 2

Life Kinetik bekräftar anmälan och plats för vald utbildning. Direkt efter utbildningen skickar Klarna e-post med faktura samt påminnelser när det är dags att betala.


Betala senare

Betala inom 14 dagar. Du går utbildningen och betalar efter genomförd utbildning. Inga räntor eller avgifter när du betalar i tid.


Dela upp

Delbetalningsplan

Betala enligt en plan, så att köpet är fullt betalt efter till exempel 12 månader. Vill du betala mer någon månad går det bra. Du kan också när som helst betala den resterande skulden.

Flexibla delbetalningar

Betala ett minimibelopp varje månad. Du väljer själv om du vill betala minimibeloppet eller valfritt belopp utöver minimibeloppet. När du godkänts av Klarna kan du hantera dina betalningar och få betalningspåminnelser i Klarna-appen.


Betala online eller i appen

Se dina senaste köp och gör betalningarna i Klarna-appen eller online.

● Ladda ner Klarna-appen: https://www.klarna.com/se/smoooth-app/

● Logga in online: ​https://app.klarna.com/login

● Chatta med kundservice: https://www.klarna.com/se/kundservice/

Tryggt och säkert

Med Klarna omfattas du alltid av Klarnas ​köparskydd​. Moderna säkerhetsåtgärder skyddar din information för att förhindra obehöriga köp.

Vanliga frågor

Besök vår sida med vanliga frågor (https://www.klarna.com/se/kundservice/) och läs mer om hur man använder Klarna.

Om Klarna

Vi på Klarna har fullt fokus på att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi menar att betalningar är så mycket mer än bara ett sätt att skicka pengar. Det är därför våra smidiga betalningsmetoder ger dig mer tid och kontroll så att du kan fokusera på de saker du gillar.

● 80 miljoner shoppare använder Klarna.

● 190 000 handlare över hela världen samarbetar med oss.

● Vi har ​hanterat onlinebetalningar ​i 14 år.